KİMYA BÖLÜMÜ

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrfan KOCA'nın Bilimsel Projesi TUBİTAK tarafından desteklenmeye Değer Görülmüştür

1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı” kapsamında 2019 yılı 2. döneminde Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)’na önerilen projelerin bilimsel değerlendirme süreci tamamlanmış olup değerlendirme sonuçları 17.04.2020 tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Bölümümüz Öğretim üyelerinden  Doç. Dr. İrfan Koca’nın yürütücü, Akdağmadeni Sağlık Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü’nde görevli Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gümüş’ün araştırmacı olarak görev aldığı “ Aril Hidrazonal Bileşikleri Üzerinden Yeni Salisilat ve İndazol Türevi Bileşiklerin Sentezi, Karakterizasyonu ve Antikanser Aktivite Çalışmaları” başlıklı proje önerilen 1983 proje önerisi arasından desteklenmeye layık görülmüştür.

Değerli Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

21.04.2020 14:42